Funny Travel

Funny Travel Romania este o agentie de turism ce a intrat pe piata in primavara anului 2010 si desi este micuta are intentii marete. Activitatea Funny Travel Romania se bazeaza pe urmatoarele principii:

Asigurarea calitatii serviciilor turistice prestate si a respectului fata de clienti, prin aplicarea principiului „Clientul nostru, stapanul nostru – sa facem totul pentru ca cei care apeleaza la serviciile noastre sa se simta bine si sa-si petreaca o vacanta de vis in destinatia aleasa”.
Respectarea legislatiei in vigoare.
Fidelizarea clientilor prin oferirea unor servicii personalizate si de calitate. Echipa Funny Travel Romania isi concentreaza atentia asupra preferintelor potentialilor turisti, incercand sa le citească “gandurile” astfel incat sa le ofere vacanta mult visata. Feed-back-ul este un element foarte important in activitatea agentiei deoarece fiecare reactie a turistilor poate fi un pas inainte in consolidarea unei pozitii in aceasta piata extrem de dinamica.

Persoana de contact: Monica Mihaila

Adresa: Strada Baltita, nr.12, bl.B32, sc.3, ap.34, sector 4, Bucuresti

Tel: 031 434 11 53

Mobil: 0731 413 160

Email: rezervari@funnytravel.ro

Web: www.funnytravel.ro

February 11, 2012 Posted by: Leave a comment - Permalink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>