Klever Travel

Klever Travel si-a propus inca de la înfiintare sa ofere servicii de calitate, pentru a imbunatati viata si experienta clientilor sai, pornind de la conceptul “Travel the Klever Way”.

Suntem consultanti in turism si nu doar agenti de rezervari, da-ne ocazia sa te ajutam sa-ti transformi visele in realitate!

Suntem ‘Your free time alchemists’, permite-ne sa-ti transformam timpul liber in ‘aur’ – in experiente de neuitat si amintiri unice.

Klever Travel iti ofera vacante, bilete de avion, pachete turistice cu curse charter dar si construite in functie de preferintele fiecarui client, pentru orice destinatie.

Promisiunea noastra este ca alegandu-ne pe noi, vei economisi timp si bani si vei descoperi un prieten de incredere care te va ajuta sa uiti de griji si sa scapi de stres, oferindu-ti oportunitatea sa te bucuri din plin de vacanta pe care o meriti.

Ne recomandam ca “Your professional problem solvers”, asa ca lasa problemele si stress-ul in seama noastra.

Divizia noastra de “Klever Corporate Services” este dedicata companiilor si nevoilor specifice ale acestora, pregatita sa rezolve orice problema si sa transforme dificultati in oportunitati:

Klever Events – organizam Evenimente corporate (conferinte, workshopuri, petreceri, lansari, MICE)

Business Travel – oferim consultanta si servicii turistice companiilor cu angajati ce calatoresc in interes de serviciu (delegatii, participari la targuri, echipe de vanzari sau service)

Incentive Travel – construim impreuna programe de loialitate bazate pe calatorii oferite de companii drept ‘recunoastere’, angajatilor, partenerilor sau clientilor.

‘Full service’ Team Buidlings – dezvoltam programe adaptate fiecarui client si construite in intregime de echipa noastra (de la concept, la locatie, la serviciile de cazare, masa si transport pana la desfasurarea efectiva a team buildingului si follow up)

Cheia succesului in viziunea noastra este ambitia de a intelege corect cerintele fiecarui client si de a oferi solutii personalizate, depasind intotdeauna asteptarile.

Persoana de contact: Cristian Francu

Adresa: Str. Jules Michelet, nr 19, parter, ap. 2, sector 1, Bucuresti (vis-a-vis de Ambasada Marii Britanii)

Tel: 021 318.56.01

Mobil: 0720.999.271

Email: office@KleverTravel.ro

Web: www.KleverTravel.ro

February 11, 2012 Posted by: Leave a comment - Permalink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>