Turism Market

Turism Market este locul in care orice pasionat de calatorii se poate bucura de informatii utile oferite de oameni de specialitate, oameni cu experienta in industria de travel care sunt bucurosi sa impartaseasca din experienta lor.

Turism Market este un proiect facut de specialisti in turism si dedicat tuturor ce lucreaza in comeniul turismului.

Cine suntem noi?
O mana de oameni pasionati de calatorii, de analize, dornici sa demonstreze ca turismul reprezinta mai mult decat un bilet de avion sau o cazare, reprezinta o experienta pentru fiecare dintre noi de care avem nevoie in fiecare an pentru a ne incarca bateriile, pentru a petrece timp de calitate cu familia, pentru a descoperi destinatii si obiective turistice care sa ramana intiparite in memoria noastra mult timp de acum inainte.

Ce poti gasi pe Turism Market?
De la prezentari de destinatii, experiente traite de colegii nostri, recomadari, analize ale pietei de turism pana la interactiunea cu cititorii nostri dornici sa fie sfatuiti de o echipa de profesionisti.

Punem foarte mare accent pe educatia in turism, pe evenimentele de turism ce au loc peste an (incercam sa fim prezenti la cat mai multe dintre ele), pe noutatile ce apar in acest domeniu atat de dinamic!

Persoana de contact: Carmina Niţescu

Web site: www.turismmarket.com

E-mail: carmina@turismmarket.com

Telefon: 0745 31 08 11

February 11, 2012 Posted by: Leave a comment - Permalink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>