Workshop – O alternativa la serviciile turistice: turismul educational si cel medical

Urmatorul workshop pe care Asociatia TEN il organizeaza impreuna cu Turism Market este dedicat turismului educational. Si avem si un invitat special. Doi invitati mai exact :)

L-am invitat pe Razvan Nacea de la Seytour sa ne povesteasca mai mult despre acest tip de turism. Pe Razvan il cunosc de multi ani si stiu ca face cu pasiune ceea ce face. L-am auzit vorbind despre turismul educational (studii in strainatatea si tabere) de multe ori si m-am gandit ca ti-ar placea si tie sa stii mai multe despre acest tip de serviciu pe care il poti oferi clientilor tai.

Razvan, alaturi de colegul sau, Marius Ceausu, a acceptat invitatia si, pe langa experienta sa legata de turismul educational (are niste povesti si exemple extraordinare pe care stiu ca iti va placea sa le asculti) a vrut sa ofere si un BONUS:

  • va vorbi si despre turismul medical, domeniu in care are de asemenea, o experienta bogata.

De turismul medical sunt convinsa ca ai mai auzit pana cum si poate ca deja ai oferit clientilor tai cateva variante de sejur. Sanatatea este unul din lucrurile cele mai de pret pe care le are un om. Daca nu esti sanatos din pacate nu te vei putea bucura de viata si ar fi pacat. Hai sa aflam impreuna ce putem face pentru a ne mentine sanatatea si totodata cum putem imbina vacantele turistilor nostri cu un stil de viata sanatos.

Te invitam intr-o locatie calda, cu parfum de cafea si voie buna pentru a petrece 2 ore si jumatate in compania unor oameni minunati.

In concluzie, datele urmatorului workshop sunt urmatoarele:

Denumire “O alternativa la serviciile turistice: turismul educational si cel medical

Data si ora: 20 februarie, ora 19- 21:30

Locatie: Aristocats Bistro, Str. Teodor Stefanescu nr 1, Sector 3, Bucuresti

Invitati: Razvan Nacea si Marius Ceausu

Taxa de participare: 35 lei/persoana (taxa poate fi achitata la fata locului sau in avans, intr-un cont bancar)

Ce include taxa de participare:

  • acces la prezentarea despre turismul educational si cel medical
  • oportunitate de colaborare pe turism educational si medical
  • o bautura din partea casei (ceai, cafea, ciocolata calda)

Numar maxim de participanti: 25 persoane (ne rezervam dreptul de a inchide inscrierile in momentul in care se atinge numarul maxim).

Workshopul se adreseaza specialistilor in turism (agentii de turism, consultanti in turism).

Cum te inscrii la workshop: trimite un e-mail pe adresa carmina@turismmarket.com in care sa spui ca vrei sa participi si in care sa ne lasi numarul de telefon si adresa de e-mail (datorita numarului limitat de locuri suntem nevoiti sa confirmam unei singure persoane/companie).

Vei gasi informatii si noutati despre workshop in articolul de pe Turism Market si in evenimentul de pe Facebook.

Te asteptam cu mare drag la workshop!

Carmina Nitescu

February 8, 2013 Posted by: 1 Comment - Permalink
One Response to Workshop – O alternativa la serviciile turistice: turismul educational si cel medical
  1. [...] spuneam ca am stabilit impreuna cu colegii din Asociatia TEN sa abordam tema turismului educational in urmatorul [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>